četrtek, 6. oktober 2011

It's better when we're together

Zakaj tak naslov vam razlozim malo kasneje, za zacetek pa naj vam opisem nas izlet na karibsko morje.
Zaradi same blizine tekme in zaradi malo slabse organizacije treninga s strani organizatorja smo se vceraj odlocili, da si vzamemo prost dan. Kaj delati? No sweat kot bi rekli nasi sostanovalci. :) Hitro smo se odlocili in se odpravili proti karibskemu morju. Po vseh tezavah z nasim voznikom, ki sploh ni prisel, smo z nekaj urno zamudo startali. Pot do mesta Limon ni bila, razen povecanega tovornega prometa, nic kaj posebna. Drugacna zgodba pa je bila plaza. Smeti, umazanija,... Nic kaj lepo. Z kombijem smo naredili krog po mestu in povedano po pravici me je bilo sredi belega dne strah stopiti iz kombija. Ustavili smo se na plazi, kjer smo si privoscili kosilo, kopanje ter metanje frizbija.

Ko smo prisli nazaj na ranc nas je vecerja ze skoraj cakala. Ampak ta vecerja ni bila navadna. Mark, lastnik, se je res potrudil in pripravil nam je vecer z live music. Vzel je kitaro in nam zapel par pesmi, kot se za starega surferja spodobi. Res nepozabno. Od tu tudi naslov tokratne objave. Po koncani vecerji in koncertu, Mark se je se enkrat vec dokazal kot odlicen gostitelj, smo se pocasi odpravili spat.

Danasnji dan, cetrtek, pa smo zaceli z slavnostno otvoritvijo prvenstva. Vse reprezentance smo se zbrale v Turrialbi kjer smo naredili krog po ulicah do sportne dvorane. Tam so imeli taksni in drugacni "vplivnezi" govor in svetovno prvenstvo v raftingu 2011 se je zacelo!
Po koncani otvoritvi so nas domacini dobesedno obkolili in potrebno se je bilo slikati in deliti avtograme. Pocutili smo se kot prave zvezde. No, saj tudi smo!! :)

Trenutno smo vse ekipe zbrane na rancu, delamo se zadnje priprave na jutrisnji dan, predvsem pa se druzimo in zabavamo. Kaj takega mora clovek vsaj enkrat doziveti v zivljenju, kajti kljub temu da smo si na vodi nasprotniki smo tukaj na rancu postali res pravi prijatelji.!! It rock!!

3 komentarji: